Retourneren

Retourneren: Retourneren is geen probleem. Indien je een schilderij om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heb je het recht het product, binnen 14 dagen na ontvangst ervan, aan mij te retourneren.

Hoe retourneren:

  1. Stuur een e-mail met jouw retourverzoek, beschrijving van het betreffende schilderij en het factuurnummer naar murielle@itjeshorst.nl.
  2. Je ontvangt een bevestiging per mail. Deze mail graag meesturen bij de retourzending.
  3. Stuur het schilderij zeer goed ingepakt terug. Het schilderij mag niet gebruikt zijn en niet beschadigd. Verpak het artikel netjes en veilig en retourneer het naar onderstaand adres:

Murielle Itjeshorst

Brinkpoortstraat 3

7411 HR Deventer

Het verzenden: Zorg dat je de retourzending voldoende frankeert. Verzend je zending met track & trace en bewaar je verzendbewijs goed! Zendingen die niet of onvoldoende zijn gefrankeerd kan ik helaas niet in ontvangst nemen en worden niet gecrediteerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.

De kosten
Zodra ik het schilderij heb ontvangen zorg ik ervoor dat het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk teruggestort zal worden. De verzendkosten voor retourneren zijn voor de klant, de verzendkosten van de oorspronkelijke verzending neem ik voor mijn rekening.